Os Seilforening er en aktiv og godt organisert forening med mange medlemmer. Vårt hovedmål er å fremme seiling på alle nivå. Om du er aktiv konkurranseseiler eller trives best på tur med familien, finner du et godt og trivelig miljø hos oss. Foreningen har utviklet og driver en egen båthavn i Kvernevika på Strøno. Der finner du foreningens eget klubbhus og alle nødvendige fasiliteter for et aktivt og godt miljø. Fra Strøno er veien kort til et av Norges beste områder for å dyrke både seiling og båtliv.

Os Seilforening har en aktiv regattagruppe står som arrangør av noen av Hordalands beste regattaer hvor Os seilere har tradisjon for å hevde seg meget godt.

I tillegg arrangeres det faste trimmingsseilaser ukentlig hvor engasjement, entusiasme og seileglede er like viktig som å vinne!

I Os Seilforening er derfor alle velkommen som medlemmer.

Styreinfo

Mailadresse