Greit å vite! Nr. 0.

Utskrift E-post

I mars 2017 runder Os Seilforening 35 år!!

Foreningen ble stiftet i mars 1982. Mange husker harde dugnadsøkter og mye arbeide. Men kanskje mest av alt - en trivelig tid med høyt engasjement og et flott sosialt miljø!

Mange av de som stiftet foreningen er fortsatt aktive regatta seilere.

Ved noen av de faste tirsdags regattaene som foreningen arrangerte i 2016, deltok seilbåter hvor flertallet av mannskapet var over 70 år! Dette skal være stolt over! Det forteller om et godt miljø. Men også at seiling er en aktivitet man kan ha glede av uansett alder! La oss håpe at vi får flere aktive pensjonister i 2017!

I løpet av 35 år er det mange ting som har endret seg i Norge. Os Seilforening møter stadig nye ulike krav som styret må forholde til. Dette gjelder alt fra helse, miljø og sikkerhet, miljøvern, økonomisk styring. Og ikke minst til informasjon, kvalitetssikring og dokumentasjon i alle ledd.

Dette er selvsagt positivt. Men det innebærer også endel utfordringer for Os Seilforening.

Styret har benyttet den mørke årstiden til å gå igjennom status på en rekke områder. Målet med denne gjennomgangen har vært å sikre at Os Seilforening drives i tråd med de mange krav som idag settes til et idrettslag.

Styret har erfart et behov for at medlemmene får bedre informasjon om alle forhold som gjelder Os Seilforening. I tidligere tider ble «Kvernavikposten» distribuert på papirformat til alle medlemmer. Men idag har hjemmeside og sms overtatt som de viktigste måtene å informere på. Det er ikke alle som har anledning til å følge med på hjemmesiden hver dag. Styret vil derfor forsøke å varsle via sms når viktig informasjon legges ut på hjemmesiden til Os Seilforening. Da vet man at det kan være lurt å se innom www.os-seilforening og få med seg litt nyttig informasjon!

Fremover vil det bli lagt ut endel «Greit å vite» informasjon på Hjemmesiden til Os Seilforening. Dette vil være knyttet direkte til ditt medlemskap i Os Seilforening. Vi gjør dette for at alle medlemmer skal ha mulighet for å sette seg inn i viktige forhold som gjelder Os Seilforening. På den måten håper styret at alle skal få ta del og bli involvert i arbeidet med å sikre at Os Seilforening om nye 35 år kan feire sitt 70 års jubileum!

Med dette ønsker styret alle medlemmer en riktig god jul og et godt nytt år!

Treff: 1097