Premie utdeling Seilmakeren Korsfjordtrimmen og Askeladden

Os Seilforening og Milde Båtlag  inviterer til premie utdeling for Seilmakeren Korsfjordtrimmen og Askeladden under HSK sin Seilerkro i Bergens Seilforenings lokaler 23 oktober kl 19.

Seilmaker Iversen stiller som vanlige med flotte sponsor premier som trekkes ut i blandt  deltakende båter som er representert på premie utdelinga.

Oppdatert resultatliste

Resultatlisten i fra Korsfjordtrimmen 6 august er oppdatert. Vi hadde dessverre glemt å få registrert vinneren av mellomste klasse Paprika ll.

Dispensasjon NOR 15774

NOR 15774 er innvilget dispensasjon til å seile med seil merket GBR 8588 for Korsfjordtrimmen denne sesongen.

Regattasjefen

Korsfjordtrimmen

Resultater Korsfjordtrimmen 21 mai

Resultatlisten er nå oppdatert.

Velkommen til Seilmakeren Korsfjordtrimmen 2019

Vi ønsker gamle og nye deltagere velkommen til sesongen på Korsfjorden. Seilingsbestemmelser for 2019 er lagt ut, husk å les dei (Det er endringer på start rekkefølgen). Regattakomiteen vil oppfordre alle til å sette seg inn i Kappseilings reglene, vise aktsomhet og ta spesielt hensyn til nye deltagere.

God seilas!