Windjammer

 Utskrift E-post

Vi har mottatt følgende fra Stord Seilforening

 

Stord

Kjære Seilforening!

Me på Stord håpar alt står bra til rundt forbi i dei nærmaste seilforeningane og at vinden står den kjekke bi!

Her nede er det ny giv etter at me no endeleg har fått nytt anlegget på Leirvik, opp og gå!! (sjå vedlagt bilde)

Stord2

Håpet er at me framover no kan klare å auke påmeldinga igjen til dei store regattaene som Windjammer, men det klarar me ikkje utan hjelp frå seilforeningane rundt forbi! Me håpar derfor at de kan spreie det glade budskap om at den tradisjonsrike regattaen Windjammer Race igjen er i eiming og at det no igjen blir bankett på Stord Hotell!!

 

Vedlagt følger kunngjøringen

 

Nytt av året no blir at deltakere kan ligge gratis hos oss i anlegget vårt så sant det er plass, det blir førstemann til mølla, men eg trur me skal klare å lose inn alle om ein kan ligge utpå kvarandre! Hugs også at om medlemmer er innom Stord kan dei legge seg på ledige plassar (merka) og betaler vesentleg mindre enn i gjestehavna Smile

Treff: 452

Endringer i NOR Rating regler

 Utskrift E-post

Det gjort endringer i NOR Rating reglene for 2023. Endringen betsår i at der en tidligere skull bruke 3 desimaler av rating tallet skal en nå bruke 4. Vi har oppdatert alle deltagere i våre regattaer og rekalkulert tidene. Eneste endring for resultatene er 4 seilas Korrsfjordtrimmen, klassen NOR Rating f.o.m 0,904 t.o.m 1,009.

Treff: 268

Medlemsmøte

 Utskrift E-post

Tirsdag 18 april 2023 kl 1900 avholder vi medlemsmøte i naustet, Kvernavika. Vi ønsker at flere skal komme seg ut og delta på våre Trimmingsseilaser, enten med egen båt eller som mannskap på på en annen. Vi går igjennom de mest grunnleggende tingene en trenger å vite med hensyn til å delta. Møt opp til en hyggelig kveld sammen med andre seilere.

Hilsen Regattakomiteen

Treff: 301

Påmelding Korsfjordtrimmen og Huftarøy rundt

 Utskrift E-post

Da har vi åpnet opp for påmelding til Korsfjordtrimmen og Huftarøy rundt

 

Påmelding Korsfjordtrimmen finner du her

 

Påmelding Huftarøy rundt finner du her

Treff: 342

Båtmessen - Seilmaker Iversen

 Utskrift E-post

Vi i Seilmaker Iversen vil gjerne invitere deres Seilforening med alle medlemmer til vår stand 204 på Båtmessen v/Sotra Arena torsdag 9.- søndag 12.februar.

Her vil dere finne gode messetilbud på MUSTO seilbekledning, samt et godt utvalg i seilstøvler, vester, flyteplagg og annet tilbehør.

Sverre og Caroline fra Elvstrøm Sails Norge vil også bli å treffe på vår stand alle dagene, og dersom dere ønsker tilbud på seil til messepris kan de også kontaktes i forkant av messen.

Forespørsler kan sendes via dette kontaktskjemaet:

https://elvstromsails.com/inquiry-norway

Dere må gjerne distribuere denne mailen til deres medlemmer, og vedlagt flyer på deres nettside, sosiale medier eller som oppslag.

Vi håper å se dere på messen og gleder oss til å slå av en seilprat.

Treff: 332