Hold havet rent

 Utskrift E-post

BLI MED OG HOLD HAVET RENT!
Seiling er miljøvennlig. Vi drives frem av vind

en. Havet er helt avgjørende – ikke bare for oss seilere – men også for alt livet på jorden.

Derfor har Norges Seilforbund valgt å engasjere seg i havets ve og vel. NSF er medlem av Norsk Friluftsliv og Hold Norge Rent. Gjennom vår tilknytning til World Sailing er vi også en del av UN Environment-kampanjen «Clean Seas – Turn the tide on Plastic»

Les merher

Treff: 264

Svein Skoglund har gått bort

 Utskrift E-post

Det var med sorg vi mottok meldingen om at Svein Skoglund gikk bort 28 mars. Våre varmeste tanker går til hans nærmeste. Svein var et aktivt og engasjert medlem og det var aldri nei i hans munn når vi spurte om han kunne stille opp på noe. Han var en ivrig rormann ute på regattabanen og også levende opptatt av å engasjere flere til å delta på seilingen i Os Seilforening. Vi lyser fred over hans minne.

Treff: 373

Årsmøtet 2023

 Utskrift E-post

Årsmelding, Saksliste og Forslag fra styret er nå lagt ut på Havneweb under dokumenter

Treff: 333

Strømutkobling

 Utskrift E-post

Det blir strømutkobling i Kvernavika 21.03.2023 fra klokken 08:00 til 21.03.2023 klokken 15:00. I denne perioden vil bom ikke være i drift

Treff: 300

Gamle seil - Gjenbruk

 Utskrift E-post

Jeg har en forespørsel til deg angående brukte seil.

Jeg jobber for tiden i to bofellesskap for mennesker med psykisk utviklingshemming (Rostadheimen Bofellesskap på Garnes, og Kvernevikstemma Bofellesskap på Tertnes).
I arbeidet mitt med beboere, bruker jeg mye farger og maling, da det på denne måten er en flott vei å kommunisere med beboerne på, og å gjøre noe felles for å oppfylle en fantasi.
Noen av beboerne er veldig kreative selv, og kan både male og tegne., andre har en kreativ fantasi, og ønsker å få ting realisert fra tanke til bilde. Det er fascinerende å få lov til å være med i denne kreative verden og å se gleden når resultatet er ferdig.
For en tid tilbake, fikk vi på Atelier whatELSEisnew noen brukte seil fra en bekjent av en av kunstnerne som holder til her.
Materialet disse seilene er laget av, viste seg å være helt fantastisk til maling, og har blitt brukt til å lage 17. Mai fane til Rostadheimen Bofellesskap i Arna blant annet.
Materialet er slitesterkt, tåler litt "juling", og fungerer veldig fint med akrylmaling og vannfast tusj. Noen av beboerne er veldig kreative, og har en god fantasi.
Beboerprosjektene det her er sendt bilder av, er satt i gang etter ønske og plan, ide og design fra beboer, og utført av personalet i samarbeid med beboer.
Prosjektene er ofte langvarige og går over flere uker, og gjennom dette samarbeidet åpner det seg gode muligheter for relasjonsbygging.
Men tanken på hva kreativitet fører til av positive opplevelser, har jeg lyst å involvere flere beboere i dette, og også engasjere beboere som både kan male og tegne selv, og bidra til at også flere kan få oppleve denne mestringsfølelsen det er å ta en ide fra en tanke til et ferdig kunstverk.
I denne forbindelse, lurer jeg på om det er noen av dere som har brukte seil, som ikke brukes lenger og som dere kunne tenke dere å donere til kreativt gjenbruk og glede for disse brukerne.
Jeg kan hente og lagre dette på mitt Atelier i den gamle Pedek fabrikken på Hop.
Seilene blir delt opp i passe emner og hele seilet blir utnyttet.
Det hadde blitt satt utrolig pris på dersom noen av dere har seil som ikke skal brukes lengre og kunne tenkt dere å bidra til positiv kreativ utfoldelse til disse brukerne.

Jeg takker på forhånd for hjelpen,

Med vennlig hilsen
Hilde Ingebrigtsen

email: hijo007@hotmail.com

mobil: 903 61 677

Treff: 503